Pages

Subscribe:

13 Aralık 2008 Cumartesi

Şeftalili Mus

Malzemeler
7 Adet olgun şeftali
2 Çorba kaşığı limon suyu
1 Su bardağı çok soğuk şekersiz krema
Yarım su bardağından biraz az şeker
Mutfak
Zorluk 1
Süre 15 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Şeftalilerin kabuklarını soyun ve yarım şeftaliyi bir kenara ayırın.
Diğerlerini püre haline getirin.
Bu büreyi limon suyu ve şekerle karıştırıp, buzdolabında soğutun.
Bu arada kremayı mikserle başlangıçta düşük, daha sonra hızını artırarak çırpın.
Krema kıvamlı bir hal aldığında şeftali püresi ile karıştırın.
Karışımı buzdolabında soğuttuktan sonra kuplara pay edin.
Önceden ayırdığınız yarım şeftaliyi dilimleyerek muzların üzerini süsleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız